English Print

Tandem forside.jpg

Mærk suset i det frie fald

Tandemspring

Tandemspring er en hurtig måde at få den fantastiske oplevelse af, hvorfor fuglene synger i himlen blå.

Man starter med ca. 1 times instruktion hvor selve springet og landingen bliver gennemgået. Herefter skal du have dragt og grej på, og så er det tid til flyveturen. Turen op til 3.000-4.000 meter tager omkring 20 minutter, og så er det tid til at springe ud af flyet fastspændt foran på tandeminstruktøren.

45 sekunders frit fald

Efter ca. 45 sekunders fritfald udløser instruktøren faldskærmen og I svæver nu sammen under faldskærmen, hvor der er masser af tid til at nyde udsigten over sjælland. Der er nogle få instrukser der skal følges undervejs, men ellers klarer tandeminstruktøren det hele.

Familie og venner er velkommen, så de kan nyde springet fra jorden. Derudover er der mulighed for at få oplevelsen foreviget med en video/foto DVD af springet.

Langt de fleste kan foretage et tandemspring. Vi har en aldersgrænse på minimum 12 år, og det stilles krav om et almindelig godt helbred samt en vægt på maximalt 90 kg.

Tilmeld dig her

For yderligere information og for tilmelding kontakt vores tandemkoordinator på tandem@nfk.dk eller telefon 26 36 23 48. Telefontid er mandag og torsdag i tidsrummet 18 - 20.

Giv et tandemspring som gave

Du kan købe en springbillet til et tandemspring her på hjemmesiden. Du har mulighed for at sætte en anden persons navn på springbilletten, hvilket gør det til den ideelle gave. Køb et tandemspring direkte her.

Check vores kalender her hvornår vi har spring aktivitet:

Del på Facebook Del på Twitter Del via e-mail Del andre tjenester
Tandemspring
2.450,00 DKK
Handelsbetingelser Dankort