English Print

Pakkekurser

Hvis du gerne vil lære at pakke en faldskærm og få mere at vide om det grej, der får dig sikkert ned på jorden så tilmeld dig et pakkekursus.

Kurset er for dig, der har taget mindst et solospring.

Du lærer mere om grejets forskellige bestanddele - særligt seletøjet og hovedskærmen. Og så får du selv fingrene i stof og liner og laver mindst en pakning selv.

Undervejs i pakningen er der 4 sikkerhedskontroller, som udføres af en faldskærmsspringer med pakkecertifikat. Du bliver derfor aldrig overladt fuldstændig til dig selv, når du lærer at pakke en faldskærm. Til gengæld kan du efter kurset pakke din egen faldskærm, når du er landet fra spring.

Ved kurset får du udleveret et pakkekort, der skal underskrives af en faldskærmsspringer med pakkecertifikat hver gang, du har pakket en faldskærm. Når du har pakket mindst 20 faldskærme og bestået 5 pakkeprøver, får du udstedt pakkecertifikat.

 

Datoer for planlagte pakkekurser i 2017:

10. maj
12. juni
12. juli
23. august

 

Undervisningen foregår i klubbens hangar kl. 18.00 til ca. 22.00.

Tilmelding til pakkekursus foregår ved at overføre 150 kr. via mobilepay til seniorpakker Lotte Kaalby tlf.nr. 53 65 71 09. Skriv i overførslen "pakkekursus *dato*".

Har du ikke mobilepay eller har du spørgsmål til pakkekurset, så er du velkommen til at kontakte Lotte på det angivne mobilnummer.

Obs! For at kurset bliver gennemført skal der være mindst 3 tilmeldte deltagere og max 6 deltagere. Først til mølle!

Pakkecertifikat er et krav for at opnå B-certifikat. NFK anbefaler at gå i gang med pakkekursus, så snart du ved, at du ønsker at fortsætte i faldskærmssporten.

Handelsbetingelser Dankort