English Print

Information om grunduddannelse

Hvis du ønsker at tilmelde dig grunduddannelse efterfulgt af spring den efterfølgende lørdag, skal følgende punkter følges.

1. Send en mail til elev@nfk.dk med dit navn, et telefon nummer og betalingsmåde,  samt hvilken dato du ønsker at deltage i grunduddannelse. Find datoer i stævnekalenderen her.

(Eks. Peter Jensen.  44 94 56 38. Springbillet nr 1234, Uge 9.)

2. Enten køber du en springbillet til et solospring, eller også overfører du pengene (2450 kr.) til Reg. 3140 Konto nr. 3140147109, mærket med dit navn og kursusdato, senest mandag i den uge hvor du ønsker at deltage i grunduddannelse. Dvs. skal du på kursus torsdag i uge 31skal du senest indbetale mandag i uge 31, så vi har en mulighed for at nå at registrere din indbetaling inden torsdag. Hvis du ikke har indbetalt vil der ikke være mulighed for at deltage. kvittering for betaling skal medbringes til elevkurset.

Der kan ikke betales kontant på kursus dagen.

I prisen for grundkursus er inkluderet kontingent for indeværende samt følgende kvartal i NFK.

Vigtig information

Grunduddannelsen foregår en torsdag aften ca. en gang om måneden fra 18.00 til ca. 22.00. Flyprocedurer trænes den følgende lørdag kl. 9.00 og om vejret vil springes der samme dag mellem kl. 10.00 og 18.00. Du må påregne at sætte hele lørdagen af til dette da vejret er meget afgørende hvor hvornår der kan springes.

Fra den dag du har deltaget i grunduddannelse, må der højst gå 1 måned før det første spring tages, ellers skal du igennem et repetitions kursus (det koster ikke noget). Forsøg derfor at undlade at melde dig til grunduddannelse hvis du ved du skal ud og rejse eller noget lignende i den efterfølgende måned. 

På dit kursus vil du blive indmeldt i klubben og dermed i Dansk Faldskærms Union. Inklusiv i prisen for grundkurset er kontingent for indeværende kvartal plus det følgende. Herefter vil du blive udmeldt af klubben, hvis du ikke betaler kontingent, uanset om du har fået taget dit spring eller ej.

Har du deltaget i grunduddannelse men ikke ønsker at springe alligevel, vil der ikke være mulighed for at få refunderet dine penge.
Hvis du har skrevet til elev@nfk.dk med de relevante oplysninger og indbetalt pengene til tiden så er du også med på kurset. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding.

På springdage (også kaldet stævne dage) vil der være mulighed for at købe mad og drikke i klubben.
Der er desværre ikke mulighed for noget at spise, den aften der afholdes grunduddannelse.

Spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål og for tilmelding er du velkommen til at kontakte vores elevkoordinator Kristian Kragh på telefon 26 36 23 48 eller elev@nfk.dk. I tidsrummet mellem Mandag-Onsdag kl 18:00-20:00

SMS bliver ikke besvaret.

Handelsbetingelser Dankort