English Print

Kørselsvejledning

Nordsjællands faldskærms klub ligger i Sundbylille mellem Frederikssund og Slangerup. I bil kører du til Sundbylille, og drejer ned ad en lille vej lige vest for Bybjerggård, der er skilte ved Sundbylillevej der viser ind mod klubben. Springpladsen og klubhuset ligger cirka 250 meter nede ad grusvejen.

>> Kør forsigtigt på grusvejen <<

Det er vigtigt at I kører langsomt på grusvejen max. 20 km/t, da Sundbylilles beboere benytter det naturskønne område til gåture og hundeluftning. Den hvide gård der ligger i starten af vejen er privat ejet og har intet med klubben at gøre, de ser derfor gerne at man undlader at ringe på hos dem.

Kommer du med offentlige transportmidler er her nogle forslag:

• Fra Københavnsområdet kan du tage toget til Farum eller Frederikssund, og fra begge disse byer kører buslinie 308
  • Fra Hillerød kører buslinie 307 mod Frederikssund
  • Fra Hundige, Greve eller Roskilde kører buslinie 600S mod Hillerød. I Slangerup skiftes til linie 307 eller 308
  • Buslinie 307 og 308 passerer tæt forbi klubben på Slangerupvejen mellem Frederikssund og Slangerup. I bedes undlade at gå ad varmedalsvej idet det er privat område.

Nordsjællands Faldskærms Klub

Bybjerg Springcenter
Sundbylillevej 42
3600 Frederikssund