English Print

Bybjerg Springcenter
Sundbylillevej 42
3600 Frederikssund
Tlf. 47 31 23 72 (Klubhus på springpladsen)

Til elever, tandempassagerer og gæster der kommer til Nordsjællands Faldskærms Klub

Klubhuset ligger for enden af en ca. 200 m lang grusvej, der er skilte ude ved Sundbylillevej der viser ind mod klubben. Det er yderst vigtigt at I kører forsigtigt på grusvejen max. 20 km/t, da der ofte er folk der lufter deres hunde der. Den hvide gård der ligger i starten af vejen er privat ejet og har intet at gøre med klubben, de ser derfor gerne at man undlader at ringe på hos dem.

Der er kantine i klubben så der vil være mulighed for at købe noget mad, der sælges også slik og sodavand/øl.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at drikke øl/vin eller anden form for alkohol, før al spring aktivitet er stoppet. Dette gælder både for springere og gæster. Overtrædes dette vil man blive bedt om at forlade springpladsen af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis vejret ser lidt tvivlsomt ud den dag man skal springe, er man velkommen til at ringe til klub telefonen for at høre hvordan vejret i Frederikssund ser ud. Vi er ofte heldige at der er skyfrit i Frederikssund selvom der er overskyet i København.

Vi forsøger også at være løbende opdateret på hjemmesiden www.nfk.dk

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag, blandt glade springere og hyggeligt samvær.

Del på Facebook Del på Twitter Del via e-mail Del andre tjenester
Handelsbetingelser Dankort